Beckham som spiller for Los Angeles Galaxy i Major League Soccer, legger ikke skjul på at han håper å være i så god form at hans tidligere manager i Real Madrid kommer til å ta ham ut til vennskapslandskampen mot Sveits i februar.Han har den siste uken trent med Arsenal på grunn av at det er fotballpause i USA.- Jeg trener her for å komme i skikkelig god form til sesongen starter opp igjen i USA, men selvsagt ønsker jeg også å bli bra nok til å spille landskampen mot Sveits, sier Beckham.- Årsaken til at landskampen er viktig for meg, ligger ikke bare i at jeg kan få spille min 100. landskamp, men jeg ønsker alltid å være i form til å spille for landslaget. Kampen mot Sveits blir også litt spesiell i og med at det er Fabio Capellos første kamp som landslagssjef, sier David Beckham.Beckham som er tilbake i trening etter et avbrudd på fem uker, sier han føler seg i fin form, og han føler seg heller ikke særlig hemmer av de kne- og ankelproblemene som gjorde at han fikk med seg få kamper for Galaxy i fjor høst.- Treningen med Arsenal har vist at jeg er i mye bedre form enn jeg hadde trodd, sier David Beckham. (©NTB)