Tallinn blir ny destinasjon når Nordens raskest voksende hotellkjede nå etablerer seg i Estland. Ett av Tallinns beste hoteller, Hotel Euroopa, blir Clarion hotell den 1. mars og får da navnet Clarion Hotel Euroopa.Choice Hotels har nylig inngått en avtale med Barons Hotels OÜ som omfatter Hotel Euroopa i Tallinn. Hotellet har 185 rom og fem konferanserom, hvorav det største har en kapasitet på 250 personer. Hotellet åpnet 1. mai 2007 og ligger plassert ved byens havneområde, med kun fem minutters gangavstand til gamlebyen. Interiør og design er preget av estisk moderne stil og minner mye om den skandinaviske stilen.- Det er med stor glede jeg ønsker Hotel Euroopa velkommen til Choice .Både hotellet, samt Tallinn som destinasjon, vil bidra til å utfylle vårt tilbud til våre gjester, sier Katalin Paldeak, som er direktør for Clarion hotellene i Skandinavia.