Konvertering av godlåtene fra gamle, trauste LP-plater til digitalt format kan være en utfordring. Det er nettopp hva Ion har hatt i tankene når de utviklet denne, hvor du altså får lyden digitalisert og lagret - rett på iPoden din, etter hva Aftenposten erfarer. Platespilleren er beltedrevet og lagrer musikken i det velkjente MP3-formatet via en innebygd socket, direkte på Apples like velkjente mediespiller (av femte generasjon).Du kan naturligvis også koble spilleren direkte til stereoanlegg utstyrt med en CD eller AUX-inngang, noe de fleste anlegg har i dag. Et annet alternativ er å koble spilleren til PCen eller Macen din via en USB-kabel, og på denne måten konvertere musikken til MP3 ved hjeløp av medfølgende programvare. Denne hjelper deg også med å fjerne støy og forstyrrelser i lydbildet.Produktet fås kjøpt i nettbutikken Hammacher Schlemmer og blir din for 260 dollar, eller rundt 1400 kroner.