Spykee heter den og er en robot som du kobler til og kontrollerer over ditt Wi-Fi hjemmenettverk. Siden den da er koblet til internett kan du styre den fra hvor som helst i verden. Spykee er lastet til ripa med tekniske finesser som trådløst nettverk etter 802.11 b/g standarden, web/videokamera som enten kan sende live film eller ta 1,3 megapixler bilder, mikrofon og høyttaler som gjør toveiskommunikasjon mulig, som en Skype IP-telefon med videobilde. Den har lys og lydeffekter, og den kan streame mp3-filer trådløst fra din PC eller Mac.Rosinen i pølsa er muligheten for å bruke den som overvåkningsrobot. Når den merker bevegelse i rommet tar den for eksempel et bilde og sender deg en epost. Endelig kan undertegnede kanskje få has på slitsomme tyver i vedboden? Blir tyvene ekstra klåfingra, og forsyner seg med dette tekniske vidunderet, så har du i alle fall bilde av tyvene i eposten din.Når Spykee blir sliten og trøtt, og tom for strøm, finner den selv veien til ladestasjonen hvor den henter strøm og krefter til å fortsette kampen mot vedtyvene.Prisen ligger rundt 2.500 kroner, som er en overkommelig pris når man ser hva man får av tekniske finesser. Produktet vil vises frem på den store Leketøymessen i Nûrnberg i begynnelsen av februar. Det vil da komme en lanseringsdato for det skandinaviske marked.Se video med Spykee her på YouTube