Her er cruise-favorittene

En gang cruise - alltid cruise. Ferieformen øker ikke bare i popularitet, men er også sterkt vanedannende. Her finner du cruise-favorittene.

Kultur

Har du først fått smaken på cruise og havets gleder, er det vanskelig å gå tilbake å bli landkrabbe igjen. 7 av 10 cruisekunder hos Apollo velger cruise også neste gang de skal reise.- En stor del av våre cruisegjester kommer tilbake år etter år, og mange også flere ganger i året forteller Helen Begby, informasjonssjef hos Apollo.- Det er helt tydelig at cruise er vanedannende. Det ër både bekvemt og behagelig å ta med seg hotellet, reise rundt og få nye opplevelser hver eneste dag. Vi opplever at kundene våre er svært fornøyde med den høye standarden du får på skipene, servicen i særklasse og de spennende rutene fortsetter Helen Begby.Om sommeren er middelhavscruise, ut fra Venezia og Barcelona, de mest populære rutene, og dette frister også mange barnefamilier. De store moderne skipene, med mange aktiviteter, passer perfekt for både små og store familier. Her opplever du spennende steder rundt middelhavet som Italia, Hellas og Kroatia, mens farfar henger i klatreveggen, mor leser bok på soldekket , far og tenåringen går på skøyter og småen er på sjørøverjakt.Hos voksne par er elvecruise den store favoritten. Også her ser Apollo at kundene raskt blir bitt av båtbasillen, de søker nye elver - men forblir trofaste mot elvecruise som ferieform.Her er noen andre cruisetrender:- Cruise er de siste årene blitt billigere og dermed mer tilgjengelig for flere.- Aktivitetstilbudet ombord er blitt bredere og passer noe for enhver alder og smak- Det er populært for storfamilier, flere generasjoner reiser sammen på cruise for ferie eller feiring av merkedager.- Cruisepassasjerene velger ofte å oppgradere seg til best mulig lugar- De nye skipene tilbyr større andel av lugarer med balkong

Nyheter
Kultur