Ny Firefox betautgave

Nettets lille yndling, Firefox, kommer i ny betautgave av versjon 3.

Kultur

Firefox utgave 3 er mye omtalt, og den nye betautgaven får oppmerksomhet fra hele verden, også hos HegnarOnline.Her er de viktigste nyhetene i Firefox 3: - Oppgradert utseende - Sikrere lagring av passord/bokmerker/historie o.l. - Mer effektiv utnyttelse av minne. - Økt sikkerhet, med ett-klikks sideinformasjon - Økt sikkerhet, beskyttelse mot malware - Økt sikkerhet, beskyttelse mot svindel, såkalt phishing og web-forfalskning - Sjekk av add-ons, som fjerner usikre sådanne - Bedre passord-kontroll - Enklere add-on installasjon - Ny "download manager" - Letter å zoome i sider - Bedre bruk av faner, med mulighet for åpning av mapper av bokmerker - Mer integrert design mot Linux og MacFirefox har blitt lastet ned over 400 millioner ganger. Ønsker du å laste ned betaversjonen, kan du gjøre det her.

Nyheter
Teknologi