Ryker Romørens fantastiske rekord?

- Vi tror at bakken vil tåle hopp på 245 meter, sier Primoz Finzgar fra Planica.

Kultur

Norge har store forventninger til helgens VM i skiflyging, som starter i Oberstdorf i dag. Bjørn Einar Romøren er i superform og er kanskje det største norske håpet. Men uansett hva som skjer, vil hans verdensrekord på 239 meter overleve helgen.Men når verdenscupen i hopp avsluttes i Planica i mars, kan rekorden være i fare. Ifølge Nettavisen tror ihvertfall arrangørene det.- Vi har produsert 15.000 kubikkmeter snø. Det betyr at vi kan bygge en bakkeprofil som gjør at vi kan få lange hopp. Vi håper og tror at bakken vil tåle hopp på 245 meter, sier generalsekretær i arrangementskomiteen Primoz Finzgar.Neste skiflygings-VM går for øvrig i nettopp Planica i 2010.

Nyheter
Kultur