260-millionersmålet

Den engelske dominansen i Champions League er total. Se det sinnsykt verdifulle målet som sendte Manchester United til finalen her.

Paul Scholes jubler villt etter å ha satt inn seiersmålet. Foto: Scanpix
Kultur

En forrykende fotballkamp mellom Manchester United og Barcelona kuliminerte i 1 - 0 til vertene, og billett til en av fotballens aller gjeveste begivenheter - Champions League finalen.Det var Paul Scholes som sendte hjemmelaget i ledelsen med en av årets aller flotteste mål, da han skjøt på halv volley i krysset fra i overkant av 20 meter. Paul Scoles ble slik den mestscorende engelske fotballspilleren i Champions Leagues historie.I 2005 er det anslått av Liverpool at seieren i Champions League var verdt 31 millioner pund - ca. 310 millioner kroner da laget vant, og 26 millioner pund da laget tapte. I slik forstand er målet til Paul Scholes verdt minimum 260 millioner kroner.Se video av supermålet her: (Saken fortsetter under)RonaldoRonaldos mye omtalte storhet uteble i det meste av kampen, mens Leo Messi til tider viste seg frem fra beste side, og var nært utligning ved flere anledninger.Engelsk oppgjørMorgendagens returmatch mellom Liverpool og Chelsea vil avgjøre hvem som møter Manchester United i finalen.Skriv din mening om kampen i kommentarfeltet

Nyheter
Kultur