De to storklubbene skal opp mot hverandre hele tre ganger på sju dager. Det er ikke så sannsynlig at Riise spiller fra start i London. Likevel vil det trolig være 20 ikke-engelskmenn som får sjansen.Bare Liverpools Jamie Carragher og Steven Gerrard «lokale» helter.Fernando Torres er mannen som kan skape trøbbel for Arsenal. Spanieren har bøttet inn mål denne sesongen. Han står med hele 28 scoringer så langt.- Hans sesong har vært fantastisk, over det jeg kunne forvente, sier Liverpools manager Rafael Benitez.Liverpool har spilt mesterligafinale to av de tre siste sesongene og vant i 2005.Men i serien henger man etter Arsenal. Arsène Wengers lag tapte mesterligafinalen i 2006.Nå kan Arsenal være på vei mot en ny finale. Emmanuel Adebayor får nok muligheten på topp. Han ble spart i helgens ligakamp mot Bolton.Der snudde Arsenal 0-2 til 3-2 med én mann mindre på banen.I den andre kampen onsdag skal brasilianske Zico lede Fenerbahce mot Chelsea på hjemmebane.- Vi må definitivt vinne den første kampen. Dette er en av historiens viktigste kamper for denne klubben, sier Zico.Hans landsmann Roberto Carlos kan gjøre comeback etter noen uker på skadelisten.Chelsea åpnet sesongen med 1-1 hjemme mot Rosenborg. RBK er sammen med Valencia det eneste laget som har scoret mål på Chelsea i sesongens mesterliga.Med 12-2 i målforskjell har Chelsea vist en råsterk defensiv. Den kan bringe laget svært langt. Nå er keeper Petr Cech usikker. Han sliter med en ankelskade. Carlo Cudicini stepper inn om plagene blir for store.Fenerbahce har på sin side sluppet inn 11 mål. (©NTB)