- Jeg blåser i butikken hvis Liverpool vinner Champions League

Liverpool er folkets favoritt til å vinne Champions League i år. - Folk spiller med hjertet, sier Unibet-manager og Liverpool-supporter Kjell Hanssen til HegnarOnline. Liverpool-triumf er altså dårlig business, men det gir Hanssen blaffen i.

Veien hit
I kveld skal et nytt kapittel skrives i vårens vakreste eventyr for fotballelskere.Det begynner å dra seg skikkelig til i Champions League, og denne uken blir det klart hvilke to lag som går til semifinalen. I kveld knytter det seg klart størst interesse til det helengelske oppgjøret Liverpool-Arsenal, der hjemmelaget har fordelen av å ha scoret et bortemål i London i 1-1-kampen forrige uke.- Vi holder Liverpool som knepen favoritt, sier Campaign Manager i Unibet Norway Kjell Hanssen til HegnarOnline, og antyder sannsynligheter på 55/45 og 60/40 i Liverpools favør.
Den andre kampen i kveld er Chelsea-Fenerbache, der tyrkerne har med seg en knapp 2-1-ledelse fra første kamp. I morgen satser Manchester United på å slå ut Roma i kvartfinalen for andre år på rad. Og utgangspunktet er godt, etter 2-0-seier i Roma. Motstanderen blir enten Barcelona eller Schalke, men Barcelona ligger også godt an etter 1-0-seier borte mot Schalke.- Vi tror på drømmesemifinale mellom United og Barcelona, der United blir knepne favoritter, fortsetter Hanssen.Og United er nå faktisk Unibets favoritter til å gå til topps i årets Champions League, med 2,75 i vinnerodds. Barcelona, som har vært er nedjustert til nestfavoritter til fire ganger innsatsen. De tre øvrige engelske lagene kommer nærmest, med vinnerodds på hhv. 5,50, 6,75 og 9,50 for Chelsea, Liverpool og Arsenal.- Nå justeres vinneroddsen fra kamp til kamp, og etter resultatet i Roma er United så godt som klare for semifinale. Der ligger mye av grunnen til at de er kjørt frem som favoritter nå. Barcelona er også favoritter til å ta seg gjennom, men har en vanskeligere kamp enn United, sier Hanssen videre. Samtidig understreker han at oddssetterne nå må være veldig oppmerksomme på karantener. For eksempel er sentrale spillere som Steven Gerrard og Jamie Carragher, med gule kort i kveld, uaktuelle for første kamp i semifinalen om Liverpool skulle gå videre. Også skader, som den Manchester Uniteds stjernestopper Nemanja Vidic pådro seg i Roma, kan få betydning for oddssettingen. Vidic er satt ut av spill i et par uker. Laget Unibet har fått mest spill på som vinner av Champions League er for øvrig Liverpool.- Folk spiller med hjertet, sier Hanssen, som selv er Liverpool-supporter.Men hvis hjertet ditt får det som det vil, går det jo dårlig med butikken?- Jeg blåser i butikken hvis Liverpool vinner, avslutter Unibets Campaign Manager bestemt overfor HegnarOnline.