Martin Andresen prikker inn toppformen til sommerferien?

Vålerengas mentale trener Johan Kaggestad mener Martin Andresen er i toppform til 1. juni, én uke før Tippeligaens sommerferie. Men er ikke det dårlig timing? HegnarOnline spurte Vålerengas fysiske trener Truls Hallen.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix
Kultur

Med 1-0 til pause og én mann mer på banen hadde Vålerenga sist søndag en gyllen sjanse til å slå Rosenborg på Ullevaal, og dermed gå helt til topps i Tippeligaen. Men Martin Andresen og hans menn skuffet stort i 2. omgang, og kampen endte 1-1.VGs sportskommentator Truls Dæhli stilte mandag spørsmålstegn ved Andresens fysiske form, og i et intervju med samme avis samme dag påsto Johan Kaggestad, Vålerengas mentale trener, at kapteinen trolig ville være i toppform til 1. juni.I toppform til ferienDet er dårlig nytt for Lyn, som er Vålerengas motstander den dagen. Og HamKam, som blåtrøyene møter én uke senere. Haken er at HamKam-kampen er den siste før Tippeligaen tar tre ukers sommerferie.Er det ikke dårlig timing for Martin Andresen hvis han er i toppform 1. juni, bare en uke før sommerferien?- Martin er i god form nå, men en sesong varer i mange måneder og alle spillere kan ikke være i toppform i hver eneste kamp. Men tross alle sine roller topper Martin VGs spillerbørs så langt, så han må da ha gjort noe riktig. Martin er for øvrig i fin stigning, og fortsetter det slik blir det bra, sier Vålerengas fysiske trener Truls Hallen til HegnarOnline.Hvordan holde toppformen til over ferien?Vålerenga gjorde store endringer på spillersiden før sesongen, og Hallen minner om at det tar tid å utvikle et fotballag som kan prestere på toppnivå i kamp etter kamp.- Vi ønsker som alle andre å være marginalt bedre enn motstanderen hver gang, og tar stadig nye steg. I årets serie ser det ut som at alle slår alle, så fokus må være på å bli litt bedre for hver uke, sier Hallen videre.Hvordan skal Martin Andresen og de andre beholde toppformen over ferien?- I den første uken kjører spillerne indivudiell trening, før vi drar på treningsleir i Valdres 16. juni. Den siste uken ligger vi samlet i Oslo, avslutter Hallen overfor HegnarOnline.

Nyheter
Kultur