Hans selvmål i hjemmekampen mot Chelsea, satte Liverpool i trøbbel.- Jeg er sterk mentalt og klarte fort å få det ut av hodet. Nå satser jeg bare på å gjøre det bra om jeg får sjansen, sier han til Liverpools hjemmeside.- Ingen ønsker å score selvmål, men folk kan gjøre feil. Ingen vil legge skylden på meg selv om det ender 0-0 i London onsdag og vi blir slått ut.- Men dette er ikke noe noen her tenker på. Vi vil vinne, og vet vi kan klare det. Det er en stort kamp og blir en kjempekveld. Forhåpentlig kan vi stå igjen som vinnere.Chelsea har ikke tapt hjemme for et engelsk lag på over fire år.- Vi har respekt for Chelsea på grunn av det laget de er. De slo Manchester United lørdag, og har ikke tapt, ja bare Gud vet, på hvor lenge, sier Riise.- Men slike rekorder er til for å brytes.Kommer han på banen onsdag spiller han sin 347. kamp for klubben. Riise står med 31 mål, ingen denne sesongen.Fabio Aurelio har ofte okkupert Riises plass på laget denne sesongen, men brasilianeren er skadd og uaktuell framover. (©NTB)