Og det etter at «Tutta» med nød og neppe klarte cuten. 27-åringen ble kun slått av verdensener Lorena Ochoa, og Pettersen delte annenplassen med svenske Annika Sörenstam.- Jeg spilte meg selv inn i turneringen igjen. Sju slag under par er temmelig bra på en søndag i en Major-turnering. Da er jeg der jeg skal være, sa Suzann Pettersen.Hun hang ti slag etter før de to siste rundene. Da oppgjørets time var kommet, skilte fem slag.- Lorena (Ochoa) har rett og slett spilt oss ut, mente Tutta.Hun avsluttet med 65- og 68-runder. Annenplassen sikret , tilsvarende nesten 815.000 norske kroner inn på Pettersens konto.- Jeg endret på oppstillingen og begynte å stå litt nærmere ballen, bare noen få centimeter. Plutselig fikk jeg en helt annen kontroll på hvor hardt jeg skulle slå ballen, sa Pettersen ifølge VG Nett.Sörenstam opplevde en dramatisk helg. Natt til søndag ble hun fraktet til sykehus med mageproblemer, men kom til hektene og kunne fortsette turneringen.Også i fjor endte Pettersen på annenplass i turneringen i California.Suzann Pettersen vant fem turneringer, inkludert en Major-tittel, på fjorårets LPGA-tour. Det sendte henne opp på annenplass på verdensrankingen. (©NTB)