Truer med å avlyse Brann-Vålerenga

- Politimesteren må avgjøre om det er forsvarlig å arrangere kampen.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix
Kultur

Politiet truer med å avlyse 16. mai-kampen på Brann Stadion. Der braker hjemmelaget sammen med Vålerenga, anført av rødtrøyene tidligere hærfører Martin Andresen.- Jeg har forhørt meg rundt og det er færre enn tidligere som ønsker tjeneste natt til 16. mai. Skulle det bli mangel på folk, må politimesteren avgjøre om det er forsvarlig å arrangere kampen, sier leder i Politiets Fellesorganisasjon Ivar Hellene til iBergen.noHellene avviser at dette er en aksjon fra deres side.- Nei, da ville det ikke vært noen som hadde meldt seg. Dette er mer et signal om hvordan forholdene er i politiet. Mye overtid og ubekvem arbeidstid, sier han videre.Politimesteren i Bergen har ifølge iBergen.no gjort seg selv utilgjengelig fredag morgen.

Nyheter
Politikk