Uwe Rösler: - Vi skapte nesten historie

Viking-trener Uwe Rösler mener laget hans var faretruende nær å skape historie i går.

Scanpix / Scanpix
Kultur

Vikings tyske trener var langt fra en slagen mann etter 2-3-tapet mot Vålerenga i går. For selv om laget hans måtte tåle et svært sjelden hjemmetap, mente han mannskapet hans var en hårsbredd fra å karre seg inn i historiebøkene.Laget fra oljebyen reiste seg nemlig mesterlig i andre omgang, etter meget svak innsats de første 45 minuttene. Og på spørsmål om hva Rösler sa til sine disipler i pausen for å oppildne dem da de lå under 0-3, svarte den frittalende tyskeren følgende:- Jeg sa til dem at de kunne skape historie ved å komme tilbake i denne kampen. Hadde vi greid det hadde denne kampen blitt husket for alltid. Nå gikk det bare nesten, men jeg er stolt av hvordan spillerne og laget kom tilbake i andre omgang.Viking tapte 2-3 mot Vålerenga, og slapp dermed Oslo-laget forbi seg på tabellen.

Nyheter
Kultur