Ex-analytikerne Ivar Strompdal og Carl Erik Sando, som i dag er forvaltere i Folketrygdfondet, tror Oslo kommune kan tape store beløp dersom Vålerenga får overta Valle Hovin for én krone. Det fremgår av en betenkning de to svært skøyteinteresserte mennene har vært med på å lage. Tomten huser Oslos eneste gjenværende 400 meters skøytebane.- I mulighetsstudien som tidligere er utarbeidet, kan det se ut som om dette området ikke har noen verdi, slik at det ikke har så store konsekvenser å gi det bort. Men det blir helt feil. Vi snakker antakelig om verdier for 400 til 800 millioner kroner, sier Henning Hagelund, leder i skøyteklubben ASK, til Aften.ASK vil at det skal bygges en skøytehall til rundt 400 millioner krnoer ved siden av et nytt fotballanlegg på Valle Hovin.Per-Erik Øye, leder i Prognosesenteret, mener verdien på området er på rundt 500 millioner kroner.