Mannen som sendte Portugal ut av EM

- Vi slo ut det beste laget, sier Tysklands "man of the match" etter 3-2-seieren mot Portugal.

Foto: Carlsberg
Kultur

Bastian Schweinsteiger fikk revansj etter utvisningen mot Kroatia. Tyskeren var kampens store spiller da Portugal ble sendt ut av EM i kvartfinalen.Schweinsteiger var tilbake for Tyskland etter å ha sonet karantene og storspilte mot Portugal. Han scoret ett mål og hadde to målgivende pasninger til hhv. Mmiroslav Klose og Michael Ballack - begge etter frispark fra venstre.- Jeg var klar over at jeg gjorde en feil (mot Kroatia). Jeg ville hjelpe laget så mye som mulig i dag, og det fungerte, sa Schweinsteiger.- Vi har fortsatt mer å gi. Vi må gjøre det samme igjen i neste kamp. Jeg er veldig fornøyd med at vi vant kampen. Vi slo ut det jeg mener har vært turneringens beste lag, sa Bayern München-stjernen.Tyskland møter vinneren av oppgjøret mellom Kroatia og Tyrkia i semifinalen. (©NTB)

Nyheter
Kultur