- Riise-bud akseptert

Landslagskompis John Carew har tidligere spilt der. Nå synes John Arne Riise et steg nærmere Italias nest beste lag.

Foto: Scanpix
Kultur

Roma fulgte Inter til døra i forrige sesong i serie A, men måtte bite i gresset i siste runde da en viss Zlatan Ibrahimovic kom inn og avgjorde for Inter.Nå ser det ut til at klubben der John Carew tidligere har hatt et kortere opphold, blir John Arne Riises neste stoppested. The Guardian skriver i dag at Liverpool har akseptert det siste budet fra Roma. Nordmannens stjerne på Anfield har vært fallende den siste tiden, samtidig skal Roma-trener Luciano Spalletti ha innrømmet sin begeistring for rødtoppen.Avisen skriver at prislappen på Riise kan ende på drøyt fire millioner pund, avhengig av 27-åringens egne - og Romas - prestasjoner.

Nyheter
Kultur