Ronaldo vil bli likevel?

Real Madrid vil sprenge banken for å få Cristiano Ronaldo. Men nå antyder hovedpersonen at han likevel kan komme til å bli i United.

Foto: Scanpix
Kultur

Real Madrids nesegruse beundring for Manchester United-vingen Cristiano Ronaldo har lenge vært en dårlig skjult hemmelighet. United står hardt på sitt og sier 23-åringen ikke er til salgs for noen pris.Ifølge normalt etterrettelige Manchester Evening News skal Real være klare for å betale så mye som 75 millioner pund for Ronaldo, selv om klubben vil foretrekke en cash+spiller-avtale. Brasilianske Robinho er nevnt som en mulig spiller til å gå motsatt vei.- For en slik spiller vil vi betale det som trengs, fordi det som teller for oss er å vinne UEFA Champions League, sier Real-manager Bernd Schuster ifølge avisen.- To fine mål og folk blir gladeRonaldo har ikke gjort noe for å dempe spekulasjonene rundt en overgang, og er sitert i flere medier på at han vil skifte klubb i sommer. Denne uken vil Ronaldo returnere til Manchester for samtaler med United-ledelsen, og omverdenen vil nok snart få høre det fra hovedpersonen selv hva han vil.På spørsmål om hvordan han tror mottagelsen i Manchester vil bli, antyder Ronaldo imidlertid at han kan komme til å bli likevel.- Det vil gå over. Et par fine mål og folk vil bli glade, skal han ha sagt.

Nyheter
Kultur