Selger tribunestoler med TV i nakkestøtten

Tribunestolene har sett ut som plastbøtter siden 1982. Men ikke nå lenger. To norske Tippeliga-klubber har bestilt, og én Premier League-klubb er i ferd med å gjøre det.

Foto: Scanpix
Kultur

Askim- og Leksvik-baserte Seat4you har skrevet avtaler om levering av over 25.000 nye tribunestoler for i alt 8,2 millioner kroner, og det flere måneder før produksjonen er i gang. Flere vil bli levert med en TV-monitor i nakkestøtten som skal holde tilskuerne oppdatert, skriver Dn.Stabæk har bestilt 15.000 stoler til sitt nye stadion, HamKam 10.500 stoler. Videre skal en Premier League-klubb ha signalisert at de vil ha rundt 10.000 stoler til sensommeren neste år.- Markedet er enormt. Husk at dagens tribunestoler har hatt samme utseende og design siden 1982, sier daglig leder Ole-Jacob Huuse i Seat4youStolene, som ifølge Huuse er ment for "semi-VIP-plasser" og VIP-plasser i første omgang, er ifølge Dn utviklet i samarbeid med Scansis, Lycro Creative Development og Innovative Development & Marketing.

Nyheter
Næringsliv