Fortsatt ikke i mål med TV-fotballen

Forhandlingene om den norske TV-fotballen pågår fortsatt mandag.

Foto: Scanpix

Alle skriveriene i forrige uke tydet på noe annet, men avtalen om TV-rettighetene til norsk fotball de neste årene er fortsatt ikke i havn. Forhandlingene pågår fortsatt mandag.- Vi prøver å komme frem til noe alle er enige om, men har ikke kommet dit ennå. Det er årsaken til at vi ikke har gått ut med noe, sier mediedirektør Knut Kristvang i Norges Fotballforbund (NFF) til e24.Kristvang vil ikke tidfeste når det kan bli snakk om å presentere avtalen.Kampanje skrev onsdag i forrige uke at NRK skal ha sikret seg rettighetene til eliteseriefotball hver lørdag, pluss 1. divisjon og cupen. Energiselskapet Lyse skal ha sikret seg søndagspakken.Noen offisiell bekreftelse av dette lar med andre ord fortsatt vente på seg.