Lampard til Inter?

Med Deco på plass har det blitt trangere på midtbanen i Chelsea. Frank Lampard kan bli førstemann ut.

Foto: Carlsberg

Chelsea havnet på 2. plass i tre av fire turneringer i fjor, og nå er Luis Felipe Scolari ansatt for å gjøre noe med det. Så langt har portugiserne Deco og José Bosingwa kommet inn.Midtbanestrategen Frank Lampard har gjentatte ganger denne sommeren blitt linket til Inter, der gamlesjefen Jose Mourinho har tatt over. Mourinho har da også offentliggjort at han gjerne samarbeider med spillere som Lampard igjen. Og nå skal Inter ifølge BBC ha åpnet forhandlinger med Chelsea om spilleren. Åpningsbudet fra Inter skal ligge på 6,5 millioner pund for Lampard, som har ett år igjen av kontrakten sin.Det spekuleres også i at Didier Drogba kan gå samme vei som Lampard.