Liverpool-sjefen: Derfor tok vi ikke gull

Rafael Benitez mener å ha funnet forklaringen på hvorfor Liverpool ikke ble seriemester i England sist sesong.

Daniel Aggers langtidsskade var en av grunnene til at Liverpool ikke var med i tittelkampen i England i fjor, mener Rafael Benitez.Den unge danske forsvareren nyter stor tillit hos Liverpools manager. Agger mistet store deler av sesongen på grunn av et brudd i foten. Derfor gikk Liverpools drøm om seriegull i vasken, mener Benitez.- Vi slapp inn mål på slutten av kamper som ble uavgjorte. Forsvarerne våre måtte spille flere kamper på rad. Vi savnet Daniel Agger, sier han til klubbens nettside. (©NTB)Vi er bare spente på hvilken forklaring Benitez har neste år, når Liverpool - enda en gang - mislykkes i å bli seriemester. Vårt tips er at han da er ute av dørene før han rekker å forklare noe som helst.