Ronaldo blir i Manchester United

Cristiano Ronaldo går ingen steder. Manchester United-ledelsen sier at snakket om en overgang til Real Madrid er «rent tull».

Foto: Scanpix

Ronaldo scoret 42 mål sist sesong, da Manchester United vant både serien og Champions League. Portugiseren er blitt koblet til Real Madrid, men nå sier United-ledelsen klart og tydelig at han ikke er til salgs.23-åringen kan likevel risikere ikke å få med seg seriestarten i England. Han må trolig gjennom en operasjon på grunn av en skade i ankelen, og dermed kommer det trolig til å gå noen kamper uten den portugisiske toppscoreren for United.- Det er rent tull og bare spekulasjoner å snakke om at Ronaldo skal forlate Manchester United, sier en talsmann for den engelske klubben, og også Sir Alex Ferguson har vært frustrert over utspillene fra Real Madrid.Cristiano Ronaldo har kontrakt med Manchester United til 2012. (©NTB)