Storesøster best i Wimbledon

Storesøster Venus Williams var best og forsvarte Wimbledon-tittelen etter å ha slått lillesøster Serena 7-5, 6-4 i lørdagens kvinnefinale.

Tennisspillerne Serena Williams (t.v.) og søsteren Venus Williams - Foto: Scanpix

Det var Venus Williams sjuende Grand Slam-tittel i karrieren, og det var femte gang hun gikk til topps i den prestisjetunge gressturneringen.Lillesøster Serena står med to Wimbledon-titler.Kampen ble som ventet jevn og det var Serenas noe slappe andreserve som ble utslagsgivende.I 2002 og 2003 møttes Williams-søstrene sist i en Wimbledon-finale. Begge gangene var lillesøster best. Denne gangen var det storesøsters tur. Det var første gang siden 2001 at Venus slo sin yngre søster i en Grand Slam-finale.- For det første vil jeg takke Serena for en flott kamp. Jeg kan ikke helt tro at det har blitt fem seier her, spesielt når man er i en finale mot Serena er det langt fram til den femte tittelen. Hun spilte helt utrolig og det var tøft å slå henne, sa Venus Williams.- Det utrolig givende å spille her. Hver eneste gang jeg kommer tilbake hit, vet jeg at jeg kan spille opp mot mitt beste, fortsatte 28-åringen.- Jeg er glad for at minst en av oss har vunnet her. Hun har spilt veldig bra i år, og vant fortjent. Jeg er også glad for at vi kunne spille en finale mot hverandre igjen, sa 26 år gamle Serena. (©NTB)