Thoresen ferdig i NHL

Norges største ishockeystjerne Patrick Thoresen er ferdig i NHL for denne gang. Nå returnerer han til Europa.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix

Dette etter at han ikke kom til enighet med Philadelphia Flyers om ny kontrakt.- Det blir enten Sveits eller Sverige, sier Thoresen til NRK.Thoresen skiftet til Philadelphia Flyers i draften i februar. Thoresen ønsket å sikre seg en enveiskontrakt, som ville ha gitt ham samme lønn uansett om han spilte i NHL eller i AHL, klubbens farmerlag.- Det bille ha gjort ting lettere for meg og min familie, sier Thoresen.Men dette ville ikke klubben gi ham, melder NRK. Dermed forlater nordmannen den amerikanske ligaen og retter øynene mot Europa for nå.På grunn av regelverket er han nødt til å vente et år før han kan signere med en ny NHL-klubb. Thoresen ser for seg å signere med en ny klubb i NHL foran neste sesong.Men først venter en sesong i Europa. Nordmannen sier han har tilbud fra flere klubber, men vil foreløpig ikke fortelle hvem de er. (©NTB)