Toppscorere i Eliteserien

Stabæk troner langt opp på listen med flere som scorer mange mål - med en Brann-spiller helt på toppen. Se oversikten over Eliteseriens toppscorere her.

Foto: Scanpix

Toppscorere i eliteserien fotball etter lørdagens kamp i 12. serierunde:11 mål:Thorstein Helstad (Brann).7 mål:Daniel Nannskog (Stabæk).6 mål:Steffen Iversen (Rosenborg).5 mål:Tiago Martins (Bodø/Glimt).Espen Hoff (Lyn Oslo).Johan Andersson (Stabæk).4 mål:Tarik Elyounoussi (Fredrikstad).Gardar Johansson (Fredrikstad)Olivier Occean (Lillestrøm).Arild Sundgot (Lillestrøm).Odion Jude Ighalo (Lyn Oslo).Alanzinho (Stabæk).David Nielsen (Strømsgodset).Diego Silva (Aalesund)Tor Hogne Aarøy (Aalesund).3 mål:Trond Olsen (Bodø/Glimt).Markus Ringberg (HamKam)Ardian Gashi (Fredrikstad)Yssouf Kone (Rosenborg)Mame Biram Diouf (Molde)José Mota (Molde)Sigurd Rushfeldt (Tromsø)Martin Fillo (Viking)Andrius Velicka (Viking)Daniel Fredheim Holm (Vålerenga)Mohammed Abdellaoue (Vålerenga)Det er scoret 201 mål på 78 kamper (snitt 2,58). (©NTB)