TV-avtalen - Davy er misfornøyd

Er du misfornøyd med at TV2 har mistet monopolrettighetene på TV-fotballen i Norge? Si din mening her.

Foto: Scanpix

- Trond Giske og Konkurransetilsynet hadde helt tydelig en agenda i saken om fotballrettighetene, hevder TV 2s sportsanker Davy Wathne ovenfor VG-nett i går.- (...)Jeg synes vi har vært ambisiøse og ærgjerrige, og vi har formidlet fotball på en kompetent måte. Vi har beveget oss mange lysår fremover siden NRK hadde rettighetene. Fotball er bedre i Norge enn i andre land, sier han.TV-fotballen vil bli vist her TV2TV 2 får beholde både søndagskampen i eliteserien, og fotballmagasinet. TV 2 Zebra vil sende mandagskampene.Søndagskampene med unntak av disse vil bli sendt på ulike internettplattformer og på IP-TV.NettVG Nett har fått nettrettighetene sammen med Media Norge, Adresseavisen og Lyse.NRK"Tippekampen" er igjen på NRK på lørdagen, og NRK har fått rettighetene til lørdagskampen i eliteserien, og rettighetene til 1. divisjon og cup. NRK får også radiorettighetene. TV 2 beholder landskampene, og kvinnenes Toppserie.Avtalen har en ramme på 1,2 milliarder kroner - 200 millioner kroner mer enn sist avtale.Hva synes du om Davys utsagn. Vil fotball på NRK svekke kvaliteten i forhold til TV2s monopoldekning? Si din mening her.