Verdenskjent samlivsekspert sliter

Han har uttalt seg snusfornuftig om andres problemer i årevis. Nå står tv-stjernen selv til jekslene i familiær trøbbel.

Foto: Jerry Avenaim - Creative Commons

Den kjente tv-legen og livsstrategen Dr. Phillip C. McGraw (57), bedre kjent som Dr.Phil, spesialiserer seg på å redde falmende familieforhold på tv. Denne gangen er det hans eget ekteskap som henger i en tynn tråd.Ifølge danske Se og Hør har nemlig mannen som har uttalt seg med stor snusfornuft om andres samliv i årevis nå flyttet hjemmefra.Hjemmestridens kjerne skal visstnok være at Dr.Phils kone planlegger plastiske operasjoner, noe den gode doktor ettersigende ikke satte veldig pris på. Det skal ha vært kona som til syvende og sist kastet Herr McGraw på hodet ut døra.Så gjenstår det og se om godeste Dr.Phil er like flink til å redde eget samliv som andres.