Henning Berg blir Lillestrøm-trener fra årsskiftet, med femårskontrakt. Samtidig slutter Jan Åge Fjørtoft som manager, melder klubben.Berg tar over etter Erland Johnsen, som fikk treneransvaret etter at Tom Nordlie fikk sparken tidligere denne sesongen. Eidsvoll-karen har vært hovedtrener i Lyn siden 2005.Henning Stille Berg er født 1. september 1969 på Eidsvoll, og er en tidligere aktiv fotballspiller. Berg spilte høyreback eller midtstopper, og var i mange år fast på det norske landslaget. Berg fikk til sammen 100 A-landskamper, og er med det spilleren med nest flest landskamper for Norge gjennom tidene. Bare Thorbjørn Svenssen har flere A-landskamper (104). Han spilte sin 100. og siste landskamp i privatlandskampen mot Wales i mai 2004, hvor han spilte 20 minutter før han forlot banen til stående applaus.Som aktiv spilte han for Vålerengen, Lillestrøm, Blackburn, Manchester United og Glasgow Rangers. Han la opp etter 2004-sesongen. Han ble engelsk seriemester tre ganger, vant Champions League en gang og deltok i fotball-VM i 1998 der han var kaptein for det norske mannskapet.