Hattrick reddet Norge

Tonje Nøstvold straffet Romania og sikret 24-23. Nå er veien mot OL-finale asfaltert.

Kathrine Lunde Haraldsen, Tonje Larsen, Marit Breivik, Gro Hammerseng og Else-Marthe Sørlie besøkte på søndagen den kinesiske muren i Huangyaguan i Jixianprovinsen. Laget befinner seg på pre-camp i Jixian før de olympiske leker i Beijing - Foto: Scanpix - Beijing OL
Veien hit
Etter en knapp seier er Norge eneste lag uten poengtap i gruppespillet i lekene. Dermed venter Sverige tirsdag. Nøstvolds tre straffemål var avgjørende.- Jeg har et godt tak på Luminita Dinu (rumensk keeper) etter mange kamper i europacupen for Byåsen. Jeg tror bare jeg har bommet én gang mot henne på straffer. Det gir meg et psykisk overtak og gjør det vrient for henne, sier Nøstvold til NTB.Hun prikket tre av tre sjumetere i 2.-omgangen. De kan ha reddet norsk seier. Før det hadde Gro Hammerseng og Else-Marthe Sørlie Lybekk misset straffer.Katja Nyberg vred kneet på oppvarmingen og kunne ikke spille. Det er uklart om hun kan deltar mer i OL.Norge virket smårystet av skaden hennes.