Han har uansett mistet sesongåpningen etter den kneskaden han pådro seg i forbindelse med Chelseas sesongoppkjøring i Russland og Asia.Han var riktignok med i en reservelagskamp mot Arsenal tirsdag, men det var bare som et ledd i rehabiliteringen.- Følelsen etter reservelagskampen var god, men det er litt for tidlig å si noe om jeg er i god form eller ikke, sier Drogba. Han legger til at han er inne i en tøff periode, for det er mange år siden forrige gang han måtte stå over i tre måneder på grunn av skade.- Det er ikke så enkelt å komme tilbake igjen etter en så lang skadeperiode, innrømmer han.Han sier at han trenger tid, men har forståelse for det i klubben. Derfor blir det ikke aktuelt å presse på for å komme tilbake på banen raskest mulig. Drogba får bruke den tiden som kreves for at han skal bli helt bra. (©NTB)