Etter en rekke med svake resultater fikk Søren Åkeby søndag sparken som trener for Aalesund. Jakten på etterfølgeren er godt i gang, og nå jakter klubben en norsk trener.- Norske trenere er det enkleste å satse på akkurat nå, når det gjenstår kun syv kamper av sesongen. Vi har også gode trenere internt i vår egen klubb, og foreløpig utelukker vi ingen, sier daglig leder Henrik Hoff til Sunnmørsposten.Lederen for AaFKs supporterklubb Stormen, Tom W. Walderhaug, mener Kjetil Rekdal er den rette.- Jeg har stor tro på at han vil gjøre en god jobb, og at han er romsdaling spiller ingen rolle i denne sammenheng. Rekdal er en dyktig fotballtrener, han viser klart hva han står for og det er det som teller, sier han.Det har kokt på Aalesund-fansens debattforum Spekers Corner de siste dagene, og Walderhaug er ifølge avisen usikker på om det er flertall for hans synspunkt.- Det vrimler jo av meldinger og kommentarer på forumet for tiden, og det er klart at alle har sine meninger om både det ene og det andre, kommenterer han overfor .