Brann-duoen Kristjan Örn Sigurdsson og Birkir Mar Sævarsson får trolig tillit fra start for Island mot Norge lørdag. Det samme gjør ventelig Lyns Indridi Sigurdsson.Island går ut i en 4-5-1-formasjon, ikke ulik den vi husker Egil «Drillo» Olsen hadde suksess med.KR-keeper Stefan Logi Magnusson får tillit bakerst. Forsvaret består av Gretar Rafn Steinsson (Bolton), Kristjan Örn Sigurdsson (Brann), Hermann Hreidarsson (Portsmouth) og Indridi Sigurdsson (Lyn).De fem på midtbanen blir Birkir Mar Sævarsson (Brann), Stefan Gislason (Brøndby, eks. Lyn), Eidur Smari Gudjohnsen (Barcelona), Aron Einar Gunnarsson (Coventry) og Emil Hallfredsson (Reggina, eks. Lyn).Gudjohnsen har en fri rolle, mens Gunnar Heidar Thorvaldsson (eks. VIF) kan få sjansen på kanten. Da på bekostning av Sævarsson.På topp finner vi Bolton-angriper Heidar Helguson, godt kjent for norske fans fra tiden i Lillestrøm. (©NTB)