Elden anklager politiet for å ville ta ham fordi han er kjendis.- Det virker som om de velger å bruke Mykland. De lager et eksempel, og han mister ethvert rettsvern. Dette er bevisst misbruk av avlyttingsmateriale, sier den profilerte forsvarsadvokaten til Dagbladet.Elden reagerer kraftig på at Romerike politidistrikt har benyttet telefonavlytting til å straffeforfølge fotballkjendisen for forhold som mest sannsynlig ender med en bot.- Det er ikke dette som er meningen med telefon- og romavlytting. Det skal brukes i de mest alvorlige forbrytelser. Stortinget forutsatte at avlytting skulle brukes til å ta tunge kriminelle da de vedtok loven, sier Elden.Politiadvokat Håvar Undeland vil ikke kommentere utspillet fra Elden, men avviser at Myklands kjendisstatus har noe med siktelsen å gjøre.- For å kommentere dette må jeg gå inn på innholdet i siktelsen, og det har jeg ikke tenkt å gjøre, sier Undeland.Han bekrefter imidlertid at Myklands rolle i saken er som kunde.Riksadvokat Tor-Aksel Busch vil heller ikke kommentere bruken av avlyttingsmateriale i saken mot Mykland.- Dette høres ut som noe som kan bli en klagesak hos oss og dermed kan jeg ikke gi noen kommentarer, sier riksadvokaten. (©NTB)