Real-spiller kollapset

3. divisjonslaget Union Irun slo Real Madrid 3-2 i 3. runde den spanske cupen torsdag. Midtbanespiller kollapset og ble sendt til sykehus.

Foto: Scanpix
Kultur

3. divisjonslaget Union Irun slo Real Madrid 3-2 i 3. runde den spanske cupen torsdag. Midtbanespilleren Ruben De La Red kollapset og ble sendt til sykehus.De La Red falt helt plutselig om på banen, men etter at han var undersøkt på sykehus ble det sagt at han var utenfor fare. Han kommer likevel til å bli holdt på sykehuset over natten.Real-trener Bernd Schuster stilte med et svært reservepreget mannskap i kampen mot 3. divisjonslaget. Straffen var et sjokkartet nederlag i regnværet i den lille baskiske byen.Helten for hjemmelaget var angriperen Juan Otasegui som sendte Union Irun i ledelsen etter bare to minutters spill. Real Madrid klarte å utligne, men 20 minutter ut i første omgang scoret Otasegui igjen og ga hjemmelaget 2-1.Etter 54 minutter utlignet Real Madrid nok en gang, men ti minutter senere fastsatte Inaki Goikoetxea sluttresultatet til 3-2. Hjemmesupporterne stormet banen etter kampslutt og startet feiringen før spillerne hadde forlatt banen.Returkampen spilles 12. november i Madrid, og da kommer nok Schuster til å sende et sterkere lag på banen. (©NTB)

Nyheter
Kultur