VIF-Moa på annenplass

Vålerengas stjerneskudd Mohammed Abdellaoue (23) endte på annenplass i kåringen «Årets Osloborger». Kun politisjef Kåre Stølen kom foran cupfinalehelten.

Mohammed Abdellaoue også kalt Moa da han spilte for Vålerenga - Foto: Scanpix
Kultur

Det er Aftenposten som står bak kåringen. Hele 40 prosent av de 4200 stemmene som kom inn gikk til Stølen.De andre kandidatene var Liv Jessen, Aslak Sira Myhre, Lars Saabye Christensen, Kjellaug Løken, Grete Waitz, Tarald Lundevall og Kjetil T. Thorsen.- Kandidatene har på hver sin måte har bidratt til å gjøre Oslo til en bedre by, eller de representerer Oslo på en forbilledlig måte. Ettersom det bare blir en vinner til sist, håper jeg likevel alle de nominerte forstår at de derved allerede er verdsatt for det de har gjort for byen vår, sier konstituert Aften-redaktør Kjersti Løken Stavrum ifølge vif.no. (©NTB)

Nyheter
Kultur