175 millioner for kamp mot Klitsjko

Lennox Lewis er tilbudt 175 millioner kroner for en kamp mot Vitalij Klitsjko.

Lennox Lewis, den tidligere britiske verdensmesteren i tungvektsboksing, er tilbudt 175 millioner kroner for en kamp mot Vitalij Klitsjko.Fem år etter at briten la hanskene på hylla er han fortsatt et hett navn i boksekretser. Nå er det den amerikanske promotoren Don King som har kommet med et nytt tilbud.- Hvilken triumf ville ikke en slik kamp være for oss eldre mennesker, sier King som håper 43-årige Lewis skal slå til på det fantastiske tilbudet på 25 millioner dollar.Nettopp Vitalij Klitsjko var motstander i Lennox Lewis' siste kampen. Den ble stoppet i 6.-runde etter at Klitsjko pådro seg en kuttskade som gjorde at Lewis ble utropt som vinner.Nettsiden knock-out.dk skriver at Lennox Lewis har fått en rekke tilbud om å vende tilbake i bokseringen, men avvist alle. Det siste tilbudet fra Don King har han ikke engang kommentert. (©NTB)