Anders Jacobsen beste nordmann

Anders Jacobsen endte på 7.-plass i nyttårsrennet i Garmisch-Partenkirchen torsdag.

Foto: Scanpix

Wolfgang Loitzl vant rennet.Jacobsen lå på 4.-plass etter første omgang, men klarte ikke helt å følge opp i finaleomgangen. Han strekte seg 126 meter og fikk 247 poeng totalt og ble slått av vinneren med 29,3 poeng.Loitzl presterte et fantastisk finalehopp torsdag. Med 136,5 meter fikk han 276,3 poeng, og det var 1,7 poeng foran sveitseren Simon Ammann som tok annenplassen. Finske Harri Olli ble treer.- Jeg er god til å hoppe førstehopp, så nå må målet bli å slappe av og få til to gode hopp i konkurransene, sa Anders Jacobsen til NRK etter rennet.Anders Bardal endte på 19.-plass etter et ikke helt vellykket sistehopp. Han falt ned en plass på resultatlisten i forhold til første omgang.- Dette var for dårlig. Jeg ville nok litt for mye i finaleomgangen og gjorde derfor ikke noe godt skihopp, slo Bardal fast.Neste renn i hoppuken går i Innsbruck. (©NTB)