Onsdag denne uken skal det være klart om scoringsmaskinen Daniel Nannskog blir i norsk fotball, eller om han forlater seriemester Stabæk.Fotball-Norge har lenge ventet på et svar fra svensken, og mange medier har meldt at en avgjørelse rundt hans fremtid var rett rundt hjørnet, men det hele har latt vente på seg.Nå nærmer det seg et endelig svar, skriver Nettavisen. Men ingen skal tro at Nannskog skriver under på hva som helst.- Detaljene får bli mellom agenten min og Stabæk. Det jeg kan si er at jeg ønsker en treårskontrakt, og at den skal være bra. Jeg har ansvar for fire barn, og begynner å innse at jeg ikke har så lang tid igjen som fotballspiller. Derfor er denne avtalen viktig for meg, sier spilleren.Og selv tror Nannskog det hele kan være avklart onsdag denne uken.- Jeg ønsker å bli i Stabæk, men man vet jo aldri. Onsdag skal agenten min og Stabæk prate sammen, sier Nannskog.