Fikk drømmejobben i Skiforbundet

- Jeg har et brennende hjerte for skisporten og har fått drømmejobben. Dette ser jeg veldig frem til, sier den nye generalsekretæren

Bård A. Amundsen (43) er ansatt som ny generalsekretær i Norges Skiforbund etter Kristin Felde, melder Skiforbundet på sin nettside.- Jeg har et brennende hjerte for skisporten og har fått drømmejobben. Dette ser jeg veldig frem til, sier han.Amundsen kommer fra stilingen som adm. dir. i kommunikasjonsbyrået Gazette as. Den nye generalsekretæren har en sterk kommunikasjonsfaglig og «business-to-business»-bakgrunn. Han har lang erfaring fra reklamebransjen, og har blant annet også vært adm. dir for Proximity BBDO.Han har også vært viseadm. dir i Bates-gruppen i to år, og ledet Bates Dialog i fire år. Amundsen vil nå runde av i Gazette og starte for fullt som generalsekretær i Skiforbundet før sommerferien.Amundsen er fra Trøndelag og bor i dag i Bærum. Av utdannelse har han befalskole, diplomøkonomistudiet på BI, og har i tillegg ett år på Universitetet i Trondheim med sosiologi.Les mer her.