Flau fotball-spøk blir til ramme alvor

I oktober gjorde Vålerengen-spilleren et dumt veddemål, og fikk betale. Nå kommer strafferenter i tillegg.

Foto: Scanpix

Vålerengen-spilleren Freddy Dos Santos kan nå komme til å gi ut selvbiografi i en alder av 31 år.Det er forlaget Gyldendal som vil ha forsvarsspilleren til å fortelle om livet sitt mellom permene, skriver Aftenposten.Det hele begynte som et veddemål på radioprogrammet FK Fotball på P3, der Dos Santos måtte skrive begynnelsen på en selvbiografi og sende den inn til tre store forlag, etter å ha tapt et veddemål om hvorvidt Vålerengen kom til å vinne mot Lyn.- Det er veldig flaut å skrive en selvbiografi når man er 31 år, sa Dos Santos den gang.Men forlaget Gyldendal likte ideen og i løpet av året skal Dos Santos ha en selvbiografi klar til trykking.- Jeg kan ikke bare sette meg ned å dikte. Jeg må jo huske tilbake. Men jeg har sagt til forlaget at jeg ikke skal være noen sladrehank i fotballmiljøet. Men litt galgenhumor får vi plass til, sier forfatterdebutanten, til VIF.no.