Går endelig fra Vålerengen til Viking

Han er ung, talentfull og har lenge vært aktuell for Viking. Nå er overgangen fra Vålerengen i boks.

Foto: Scanpix

Forsvarsspilleren Jørgen Horn er nå klar for Viking, og forlater dermed Oslo-klubben Vålerengen.Han har nå skrevet under en fireårskontrakt med Viking, etter å ha vært aktuell for Stavanger-klubben i lang tid. Spilleren var også leid ut til Viking i fjor.- Jeg er glad det ble en avklaring nå helt i starten av sesongoppkjøringen. For min sportslige utvikling var det riktig å velge Viking. Det er også en toppklubb, og jeg trives godt på og utenfor banen, sier Jørgen Horn til vif-fotball.no.U-21-landslagsspilleren måtte gjennom en legesjekk i Tyskland etter ankelskaden han har slitt med, før Viking-ledelsen endelig bestemte seg for å gå for ham.- Ting har tatt lengre tid enn forventet, men konklusjonen til legene i Tyskland var oppløftende, sier Horn.Rett før jul ble også den tidligere Lyn-spilleren Tomasz Sokolowski klar for Viking.