Hall-farsen fortsetter for Rosenborg

Forrige sesong gikk på ingen måter på skinner for Rosenborg, og nå er det elendig vær som får trønderne til å surne.

Rosenborgs Per Ciljan Skjelbred - Foto: Scanpix

Rosenborgs treningshall, Abra-hallen, kan være en saga blott.Sist helg lavet det ned så masse snø i trønderhovedstaden at fotballhallen gav etter, og når Rbk skulle prøve å redde stumpene i går gikk det galt igjen.- Den har nå langt større skader enn tidligere. Vi var to timer unna å berge den da det blåste opp 15 sekundmeter vind og det begynte å rase snø ned mot midten. Da ble det for farlig og vi måtte bare få unna folkene våre, sier Knut Evensen i Brenne AS, som i hele natt har jobbet med å berge hallen, til Adresseavisen.Hallen har nå pådratt seg enda større skader enn den hadde, og kan nå være ureparerbar.- De gamle skadene var ikke noe problem, og vi trodde først at dett skulle gå greit å lime dette, men nå er det langt større skader enn før, sier Evensen.