- Ikke så feit som han kunne ha vært

Dedé Anderson trente i dag med Aalesund for første gang på to år. Visekaptein Amund Skiri oppsummerer.

AaFKs brasilianske spiss, Dedè Anderson, ankom Ålesund Lufthavn søndag kveld. Dedè har ikke spilt for AaFK etter Adeccoligasesongen 2006. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX

Den "bortkomne" toppscoreren fra 2006-sesongen, Dedé Anderson, trente i dag med sine lagkamerater i Aalesund for første gang på over to år.- Han var med for fullt. Han så ut som han gjorde for to år siden, selv om han nok ikke er i like god form som før. Men han er ikke så feit som han kunne ha vært, sier Aalesunds visekaptein Amund Skiri til VG Nett.Ingen spillere har så langt fått en forklaring på det lange fraværet, men Skiri tror det kommer.- Han må jobbe hardt for å bygge respekt i spillergruppen, hos trenere, supportere, sponsorene, hos alle, fortsetter han overfor nettavisen.- Står i minusytelseAalesund-trener Kjetil Rekdal sa til Sunnmørsposten i går at klubben ikke har råd til både Dedé Anderson, Tor Hogne Aarøy og Diego Silva i stallen. Samtidig påpekte han at Aarøy er førstevalget på spissplass per i dag.- Målt opp mot Diego, så er det milevis mellom de to formmessig og respektmessig. Vi må se om han har noe å tilføre klubben. Dedé er skyldig en del ytelse. Han står i minusytelse i øyeblikket, sier Skiri til VG Nett.