Kontraktsrot fortsetter å ribbe Viking

Viking greide ikke bli enige med sin krumtapp om ny kontrakt, og mistet spilleren etter sesongen i fjor. Nå ryker ny mann av samme grunn.

Foto: Scanpix

Nikolai Stokholm forlot fotballklubben Viking etter forrige sesong. Krumtappen ble ikke enig med klubben om ny kontrakt, og forsvant dermed til Danmark.Nå har samtalene med nok en spiller strandet. Høyreback Josef Kaufman, som klubben var svært interessert i å få til Stavanger på permanent basis etter at spilleren ble leid i fjor, returnerte ikke til Stavanger etter at ferien var slutt.- Vi ble ikke enig med Kaufman om hans personlige kontrakt. Derfor har vi nå valgt å avslutte samtalene med ham. Han er ikke lenger noe tema hos oss, sier Østenstad til Stavanger Aftenblad.Klubben står nå uten høyre back, og ser seg nå om etter en ny spiller på denne posisjonen.Stavangerklubben har heller ikke greid å bli enige med angriper Alexander Ødegaard eller forsvarer Ragnvald Soma om deres kontrakter, og dette kan føre til at begge disse ryker for klubben.