Mette-Marit stikker av med Spellemann?

Kronprinsesse Mette-Marit er favoritt til å hente hjem en Spellemann-pris.

Kronprinsesse Mette-Marit fikk blomster av Katharina Jeffry Fjell.

Lørdag 24. januar går Spellemann 2008 av stabelen i Oslo Spektrum. Flere spilleselskaper er ute med odds på vinnere i de ulike kategoriene, og i Åpen Klasse seiler Kronprinsesse Mette-Marit opp som favoritt, med sine utvalgte salmer på skiven Sorgen Og Gleden.Betsafe og Nordicbet har satt opp hhv. 2,50 og 2,55 i vinnerodds.De andre nominerte i denne kategorien er Farmers Market, Lars Horntveth og Annbjørg Lien. Disse ligger på 3,50-5,00 i odds.Som årets kvinnelige artist er Marit Larsen favoritt, med sitt nye album "The Chase". Går hun av med seieren, kan du hente 1,75 og to ganger innsatsen hos hhv. Nordicbet og Betsafe. De andre nominerte her er Maria Mena, Ingrid Olava og Ane Brun, og ligger på 2,40-8,50 i odds.Som årets mannlige artist er selskapene uenige. Nordicbet holder en knapp på Julian Berntzen og hans "Rocket Ship Love", og har satt opp 2,55 i odds. Betsafe tror Thom Hell, med "God If I Saw Her Now", stikker av med prisen til odds 2,50. De andre nominerte her er Bjørn Eidsvåg og Åge Aleksandersen.Full oversikt over de nominerte til Spellemann 2008 finner du her.