Foto: Scanpix

Petter Solberg fikk utvidet fristen

Petter Solberg har fått utsatt påmeldingsfristen til Rally Norway med en uke.

Fristen gikk opprinnelig ut tirsdag klokken 15, men da hadde ikke Solberg fått alt på plass til å kunne stille i rallyet i februar.- Jeg har fått tid til tirsdag i neste uke, men det er klart, jeg vil ha dette klart fort som mulig, sier Solberg til dagbladet.no.Solberg mistet jobben da Subaru la ned rallysatsingen sin før jul. Han ble fristilt fra kontrakten sin med den japanske bilfabrikanten sin i romjulen, men han forhandlet fram en avtale som kompenserer for noe av bortfallet av årslønnen hans på 6 millioner euro.Fortsatt er det mye arbeid som gjenstår før Solberg kan melde seg på Rally Norway.- Jeg har ikke bil, og jeg har ikke alt på plass. For meg er det viktig å få alle ting garantert sikret på plass, sier Solberg.Rally Norway starter 13. februar. (©NTB)