Skiløper vurderer Snåsamannen

Lungebetennelse tre uker før ski-VM er dårlig timing. - Jeg får ringe Petter og få nummeret til Snåsamannen, sier veteranen.

Joralf Gjerstad, også kjent som Snåsamannen - Foto: Scanpix

I dag skriver Aftenposten at Petter Northug, hele tre ganger under Tour de Ski, skal ha tatt kontakt med Snåsamannen, Joralf Gjerstad. Luftveiene åpnet seg hos Northug, som fosset inn til en sterk 2. plass på skiturnéen.Nå vurdere også en av Northugs kolleger på skilandslaget - Odd-Bjørn Hjelmeset - å prøve lykken hos Gjerstad og hans varme hender. Det melder P4. Hjelmeset sliter med lungebetennelse, og det er dårlig timing tre uker før ski-VM i tsjekkiske Liberec.- Det er litt forskjellige skolemedisiner som åpenbart ikke fungerer her, sier Hjelmeset.- Dette kunne helt sikkert vært noe for meg, og jeg skal vel ikke utelukke at jeg kunne ha ringt Snåsamannen. Mange har åpenbart hatt veldig god effekt av å snakke med ham. Men da får jeg iallfall ringe Petter og få nummeret hans, avslutter langrennsveteranen.