Øystein Stray Spetalen er kjent som en svoren Vålerengen-fan, men har nå likevel gått inn i fotballklubben Start med den nette sum av 10.000 kroner.Bakgrunnen for investeringen er et tapt veddemål tre år tilbake i tid, skriver Fedrelandsvennen.Daglig leder i Starts sponsorlaug Club 21, forklarer:- Da Start og Vålerenga kjempet om seriegullet i 2005 veddet Øystein og jeg 10.000 kroner på at Start ville vinne til slutt. Det endte jo med at jeg måtte bite i det sure eplet, så jeg sendte en sms og ba om kontonummeret hans for å gjøre opp, forteller Kurt Mosvold.Spetalen svarte imidlertid aldri på tekstmeldingen, men Mosvold nevnte temaet på nytt da han gikk på Spetalen høsten 2008.De ble da enige om at det var bedre at pengene gikk til Start i stedet for i lommen til Spetalen.Vålerengen-supporteren skal etter sigende ikke være interessert å investere ytterligere midler i Kristiansand-klubben.